Leveringsvoorwaarden van bestellingen webwinkel www.mtbea.nl

Alle bestellingen die voor 16.00 uur binnenkomen worden dezelfde werkdag verzonden (za en zo gesloten). Bestellingen die vrijdag na 16.00 uur binnenkomen worden maandag verwerkt. Wanneer de bestelling geplaatst is, wordt deze automatische doorgezet U kunt de bestelling en ingevoerde gegevens dan niet meer wijzigen. Let daarom extra goed op bij het invullen van de gegevens.

U kunt uw mtb in doos thuis laten bezorgen voor € 65,- binnen Nederland. mtbs worden verzonden met een track en trace code. Bezorging van 08.00 uur tot en met 18.00 uur. Omdat het grote pakketten zijn hebben wij helaas geen tijdsindicatie. Houd hiervoor uw track en trace link goed in de gaten. Montage set nodig?

 

Belangrijk: De email van de track and trace link wordt automatische verzonden. Het kan zijn dat deze in uw SPAM folder terecht komt.

Bent u niet thuis? Dan laat het postbedrijf een briefje achter met de dag waarop ze weer langskomen of de mogelijkheid tot een nieuwe afspraak. Dit kunt u tevens zien in de track en trace.

 

Eigen bezorgdienst mtbs

We beschikken ook over een eigen bezorgdienst voor onze mtbs in overleg kan ook hier voor gekozen worden neem voor vragen contact met ons op.

 

Annuleren 

Heeft u per ongeluk de verkeerde besteld of wenst u de bestelling te annuleren? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de klantenservice om dit aan te geven. Wanneer het artikel al is verzonden, kunnen wij helaas de bestelling niet meer annuleren. U komt dan in het retourproces. Wanneer er nog wel de mogelijkheid is om op tijd de bestelling te annuleren, ontvangt u binnen 10 werkdagen uw geld terug of u kiest een andere mtb uit.

Als u een rijklare mtb wilt annuleren kan dit niet zonder kosten. Als u de bestelling wilt annuleren zijn de kosten hiervan €65,-

 

Weigeren van pakket

Mocht u om welke reden dan ook het pakket aan de deur weigeren, dan komt het artikel terug naar de leverancier. Het weigeren van een pakket is een bewuste keuze aan de deur. Wij zullen u de reden vragen van weigering en geven u de keuze of u het artikel alsnog wenst te ontvangen. Hieraan zitten kosten verbonden om opnieuw te verzenden, maar ook de weigering wordt aan u als klant doorberekend. Dit kan oplopen tot wel €65,-. Wij raden u aan om de fiets altijd in ontvangst te nemen en eventueel te retourneren wanneer u de fiets alsnog niet wenst te houden.

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button